Ny Audi A3 Cabriolet

Herlige Audi A3 Cabriolet!

Herlige Audi A3 Cabriolet!

A3-versjonen av Audis biler har kommet i flere forskjellige versjoner i løpet av 2014 og alle har vært populære hos forbrukerne. Nå har man også fått en ny utgave av cabriolet-utgaven av bilen og også denne ser helt strålende ut!

Utseende

Med denne bilen får vi et design av en carbriolet som er klassisk på alle mulige måter, og den har har naturligvis også likheter med foregående modeller fra Audi. Kupeen i bilen er både åpen og pen, og med den sorte softtop’en oppe rommer bilen plass til fire mennesker. Bilen er klassisk Audi, med store og deilige luftinntakt i fronten som gir bilen skikkelige muskler. Skjørtene rundt bilen er også i toppklassen og felgene på 18″ tar seg virkelig godt ut!

Noe annet som er svært positivt er at denne cab’en ser akkurat like stilig ut uansett om taket er oppe eller nede, og når Audi attpåtil har ‘barsket’ opp alle lyktene blir bilen litt mer ‘sinna’ enn før – akkurat slik en cabriolet skal fremstå!

Enkelte vil kanskje mene at bilen er litt kjedelig ettersom det ikke er så mye som skiller den fra foregående modeller, men alt i alt holder designet absolutt mål – vi får med andre ord det vi vil ha av en Audi! Pen ja, utfordrende og nyskapende: kanskje ikke.

Bilen gjør seg godt ettersom unødvendige linjer er fjernet og dette betyr at den tar seg godt ut fra alle mulige vinkler.

Selve kjøringen

Audi er godt kjent for strålende kjøreegenskaper og A3 har tradisjonelt sett vært veldig bra. Når man kjører langs svingete veier, som vi har nok av i Norge, er bilen stødig og kontant. Komforten er god og følelsen når man styrer er ubesværet og lett.

Man kan forøvrig velge mellom sportslig og komfortabel innstilling, og da vil kjøreegenskapene endres deretter.

Det er når man befinner seg i sportsmodus med taket nede at man virkelig får godfølelsen av A3 Cabriolet, og da er responsen fra både motor, understell og styring i toppklassen. Vind i håret er man garantert og da er cab-opplevelsen helt glitrende!